Evenimente in Conferinta

Conferința pentru studenți Develop Yourself for Purposeful and disciplined leadership

Wed, 21 March, 16:00 • Sala Dimitrie Leonida USV

Upgrade Suceava vă invită la conferința "Develop Yourself for Purposeful and Disciplined Leadership" cu Scott Liston și Dave Murphy din SUA.

Organizat de Fundația România Pro Culture

Cumpără Bilete

Self-Management: conferință și cină de afaceri

Thu, 22 March, 18:00 • Hotel Bucovina Severin

Upgrade Suceava și InBusiness vă invită la conferința și cina de afaceri Self-Management cu Scott Liston și Dave Murphy din Statele Unite ale Americii. Conferința va avea loc joi, 22 martie, ora 18.00, în sala de conferințe a Hotelului Bucovina Severin.   

Organizat de Fundația România Pro Culture

Cumpără Bilete

Curs de engleza conversationala pentru studenti

Mon, 26 March - Thu, 29 March • Muzeul de Istorie

Upgrade Suceava invită elevii din clase terminale și studenții suceveni la un curs intensiv de engleză cu americani! Cursurile se vor ține în sala de conferințe a Muzeului de Istorie, între 26 Martie și 29 Martie, între orele 18.00-21.00 și în weekend în cadrul unei excursii opționale pentru cei care au participat la curs (excursia va avea loc de vineri, 30 martie până duminică, 1 aprilie).  

Organizat de Fundația România Pro Culture

Cumpără Bilete

The Power of Influence

Wed, 28 March, 10:00

Kevin Hogan, autorul bestseller-ului “Psihologia persuasiunii”, vine pentru prima dată în România, în data de 28 martie 2018, pentru a susţine o con

Organizat de Black Card Events

Cumpără Bilete

Customer Service

Tue, 22 May, 09:00

Organizat de Black Card Events

Cumpără Bilete

Conferinta cu Heidi Baker

Thu, 24 May - Fri, 25 May • Domeniul Lupaș

In data de 24-25 Mai 2018, Hedi Baker si alti oaspeti vor fi in Romania pentru prima data la conferinta "Live to Love"

Organizat de Biserica Adoram

Cumpără Bilete

East European Music Conference 2018

Thu, 26 July - Sun, 29 July • Sala Thalia

East European Music Conference 2018: a meeting place for the Romanian and wider European music industry Preparations are already underway for the most important conference in the Romanian music industry calendar – the East European Music Conference (EEMC) – which will be held at the Thalia Hall in Sibiu, 26-28 July 2018. After the inaugural edition in 2017 attracted over 400 delegates from both the Romanian and wider European industry, the second edition will not only continue the discussions and showcases, but will also introduce its brand new programme: Romanian Music Export.   East European Music Conference 2018, locul de întâlnire al industriei muzicale românești cu marii operatori europeni Cea mai importantă conferință dedicată industriei muzicale din România se pregătește de versiunea 2018, la Sala Thalia din Sibiu, între 26 și 28 iulie. După o primă ediție în care peste 400 de persoane - participanți și invitați - din mediul cultural românesc și european au schimbat idei și au împărtășit concluzii, cea de-a doua ediție continuă inovația pe piața românească a evenimentelor de profil cu încă un program de avangardă: Romanian Music Export.  

Organizat de ARTmania Events

Cumpără Bilete