Cum funcţionează?

Niciodată accesul la evenimente nu a fost atât de simplu.
Totul în 30 + 4 secunde. Iată cum:

Cumperi

Cumperi online biletul (biletele) la evenimentul dorit. Ai la dispoziţie mai multe metode de plată: prin card bancar sau prin PayPal. Dacă ai deja cont te autentifici cu email şi parolă, dacă nu îţi poţi crea un cont în câteva secunde.

Primeşti biletul

Primeşti biletul sub forma unui QR code pe email, în PassBook (utilizatorii de iOS) sau Google Wallet (utilizatorii de Android). De asemenea codul QR ce reprezintă biletul tău este păstrat în siguranţă în contul tău de pe Kompostor şi este diponibil oricând. Îl poţi retrimite pe email (chiar şi pe altă adresă) sau îl poţi salva ca imagine pentru a-l putea folosi şi offline.

Îl prezinţi
la intrare

Pentru a intra la evenimentul pentru care ai cumpărat biletul tău mobil, este suficient să îl afişezi pe ecranul telefonului tău mobil. Un reprezentant al organizatorului îl va scana şi valida cu o aplicaţie mobilă (oferită deasemenea de Kompostor organizatorilor de evenimente). Apoi intri.

Asta este tot. Este exact atât de simplu!

Creează-ți acum un cont,
pentru ca totul să fie chiar și mai simplu

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Desigur ca fiind mai 'iute la click', tot procesul poate dura chiar și sub 30 + 4 secunde, la fel cum poate dura și mai mult. În general din motive independente de noi.

Chiar suntem foarte curioși să ne spuneți cât a durat și cum a decurs acest proces la voi.
Spuneți-ne la contact@kompostor.ro

Abonează-te să afli vești de la noi