Evenimente in Social

Dotare Cameră senzorială autism

Fri, 16 February - Wed, 28 March

  *Camera Senzorială prevede locul unde copiii cu autism și nu numai, pot face cam tot ce își doresc. Se pot juca cu lumini, tunele, mingi speciale, mini trambulină, pot asculta muzică liniștitoare și pot face aromaterapie. Acestea sunt doar câteva din elementele care alcătuiesc camera senzorială modernă pe care o dorim pentru copii. "Căsuța din poveste" este un proiect pentru un #altfel de centru dedicat copiilor cu autism și tipici deopotrivă. Un loc unde fiecare poate fi ceea ce este, un loc unde timpul petrecut se numește „acasă”, un loc unde există spațiu suficient pentru fiecare: #tipic sau #diferit. Vom încerca împreună să construim în ochii lumii cea mai frumoasă declarație de iubire: #acceptarea, #integrarea și de ce nu... #recuperarea. Considerăm că este greșit să spunem că un copil diagnosticat cu autism are de învățat de la ceilalți când de fapt cu certitudine și noi „ceilalți” vom învăța multe de la el. Vom învăța, vom descoperi, vom zâmbi, ne vom bucura: #împreună. Alege să fii parte din povestea noastră. Implică-te. Dăruiește iubire, încredere și inimă bună.

Organizat de Asociatia si noi suntem copiii vostri

Cumpără Bilete

Semimaraton pentru autism Forța Albastră - 15 Aprilie - Faleza inferioară Galați, orele 9.00

Fri, 23 February - Sun, 15 April

Semimaraton  pentru  autism Forța  Albastră 15 Aprilie 2018  - Faleza inferioară Galați, orele 9.00 "Alerg din iubire pentru tine!”

Organizat de Asociatia si noi suntem copiii vostri

Cumpără Bilete

FACEM ECHIPĂ?

Wed, 28 February - Sun, 15 April

Semimaraton pentru autism Forța albastră  - „Alerg din iubire pentru tine." Misiunea echipei ambasadorilor Semimaraton pentru autism Forța albastră este de a crea conștinetizare și susținere reală pentru copiii diagnosticați cu autism, beneficiari ai Asociației si noi suntem copiii vostri. Cei zece eroi vor încerca să construiască fiecare, câte o echipă constituită din oameni ce vor alege să le fie alaturi alergând  Kilometri cu inima. Un km „alergat cu inima” înseamnă o donație pentru cauză. Așadar, urmează un adevărat RECORD: cele zece echipe vor încerca să „alerge” cu inimile lor 1000 km (o mie), ajutor concret pentru copii cu autism și totul se va întâmpla înainte de Startul fizic al competiției. Primul ambasador împreună cu echipa creată de acesta, ce va reuși să atingă obiectivul său (100 km virtuali) își va îndrepta atenția și susținerea totală către colegul rămas cel mai în urmă. În mod identic fiecare ambasador finisher va avea acest rol pentru ceilalți colegi de echipă. Deviza evenimentului este „Alerg din iubire pentru tine.” Iar noi vom fi toți cu adevărat ÎMPREUNĂ din iubire pentru o cauză bună. Semimaraton pentru Autism - Forța Albastră înseamnă o altfel de competitie, o altfel de campanie, un altfel de semimaraton, un altfel de social. Facem echipă?   Important* opțiunea "Susțin de la distanță cauza" înseamnă o donație de 50 ron fără participare fizică în concurs. În mod simbolic donatia sugerată de 50 ron înseamna 1Km fictiv asumat prin ajutor material de către o persoană ce dorește să sprijine Asociația Si noi suntem copiii voștri. *Evenimentul Semimaraton pentru autism Forța albastră este un eveniment umanitar cu caracter sportiv aflat la a doua ediție. Luna aprilie este considerată în întreaga lume luna conștientizării autismului, iar acțiunea Semimaraton pentru autism Forța albastră se vrea a fi aportul nostru personal al tuturor (participanți, susținători, voluntari, ambasadori, colaboratori,organizatori) pentru un plus de șansă spre acceptarea absolută în societate a persoanelor diagnosticate în spectrul autist. Un altfel de semimaraton, capabil să producă conștientizare pentru autism. Fondurile obținute vor fi investite în proiecte dedicate copiilor diagnosticați cu autism, create de către Asociația si noi suntem copiii voștri. Vă mulțumim tuturor celor care veți fi alături de noi. Cu stimă, Echipa Asociatia si noi suntem copiii voștri.    

Organizat de Asociatia si noi suntem copiii vostri

Cumpără Bilete

Conferinta cu Heidi Baker

Thu, 24 May - Fri, 25 May • Domeniul Lupaș

In data de 24-25 Mai 2018, Hedi Baker si alti oaspeti vor fi in Romania pentru prima data la conferinta "Live to Love"

Organizat de Biserica Adoram

Cumpără Bilete