Artmania Festival 2017

Fri, 28 July, 17:00 - Sat, 29 July, 23:30

Sibiu , România

Fri, 28 July, 17:00 - Sat, 29 July, 23:30 Sibiu , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

ARTMANIA SE ÎNTOARCE ÎN PIAȚA MARE DIN SIBIU

CU LACUNA COIL, YOU ME AT SIX, DEVIN TOWNSEND PROJECT ȘI RIVERSIDE

 

Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six și Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu, în perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediție a festivalului promite, pe durata a două zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriți ai marilor festivalurilor internaționale, un mix de stiluri și genuri, care răspunde așteptărilor ...Citeste mai mult-->

ARTMANIA SE ÎNTOARCE ÎN PIAȚA MARE DIN SIBIU

CU LACUNA COIL, YOU ME AT SIX, DEVIN TOWNSEND PROJECT ȘI RIVERSIDE

 

Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six și Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu, în perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediție a festivalului promite, pe durata a două zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriți ai marilor festivalurilor internaționale, un mix de stiluri și genuri, care răspunde așteptărilor celor interesați, an de an, de festivalul de la Sibiu. Festivalul ARTmania se desfășoară anul acesta sub egida “Take a Stand”, o campanie de încurajare a implicării civice și a coeziunii sociale și o declarație pentru apărarea valorilor europene. Campania este o inițiativă a Yourope, asociație la care ARTmania este afiliat, alături de 90 dintre principalele festivaluri din Europa.

 

Anul acesta, în perioada festivalului, va fi lansat programul “Sibiu – Festival City”, un proiect inițiat de ARTmania. Pe lângă o ofertă culturală bogată – concerte, expoziții, lansări de carte sau film – platforma “Sibiu – Festival City” va găzdui și prima ediție a reuniunii internaționale East European Music Conference (EEMC), un eveniment de anvergură europeană, care și-a propus să aducă la masa dialogului peste 500 de experți, autorități, promoteri români și principalii operatori de pe piața internațională a festivalurilor.

 

Ajuns la cea de-a 12-a ediție, Festivalul ARTmania anunță și anul acesta un line-up interesant, în prima serie de artiști confirmați numărându-se italienii gotici de la Lacuna Coil – muzicienii ale căror piese au fost incluse pe coloana sonoră a unor filme cu succes de casă, precum “Underworld” și “Resident Evil”, starurile britanice ale noului val - You Me At Six, cea mai bună trupă britanică în 2011, polonezii Riverside – un alt fel de Pink Floyd contemporan, sau canadienii Devin Townsend Project – un experiment genial al unui muzician inventiv și plin de forță, care și-a început cariera ca vocal pentru Steve Vai.

 

Abonamentele au fost puse în vânzare astăzi,  pe kompostor.ro, iar primele 300 de abonamente au prețul special de 150 de lei. După epuizarea acestora, în prima perioadă de pre-sale, prețul unui abonament va fi de 190 de lei. 

Piata Mare | , Sibiu, România

Organizator

ARTmania Events

www.artmaniafestival.ro

+40 (0)752 278 379