kompostor.ro kompostor.ro

Evenimente ARTmania Events • 28
  Jul
  East European Music Conference

  vineri, 28 iulie, 10.00

  Sala Thalia, str. Cetatii. Nr. 3-5, Sibiu, România

  The inaugural edition of the East European Music Conference (EEMC) will bring together over 400 experts, authorities, local and regional promoters and the main players in the international festivals market, to network and encourage an exchange of ideas. /Directori ai marilor festivaluri europene, editori și corespondenți ai principalelor publicații internaționale, de la Billboard la Pollstar, experți în sistemul international de taxe sau reprezentanți ai celor mai importante asociații și instituții internaționale de reglementare se vor reuni la Sibiu, la prima ediție a East European Music Conference.


  Organizat de ARTmania Events

 • 28
  Jul
  Artmania Festival 2017

  vineri, 28 iulie, 17.00

  Piata Mare, , Sibiu, România

  ARTMANIA SE ÎNTOARCE ÎN PIAȚA MARE DIN SIBIU CU LACUNA COIL, YOU ME AT SIX, DEVIN TOWNSEND PROJECT ȘI RIVERSIDE Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six și Riverside sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu, în perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediție a festivalului promite, pe durata a două zile, șase concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriți ai marilor festivalurilor internaționale, un mix de stiluri și genuri, care răspunde așteptărilor comunității ARTonauților interesați, an de an, de festivalul de la Sibiu. Festivalul ArtMania, exemplu de responsabilitate verde și politici sustenabile, se desfășoară și anul acesta sub egida “Take a Stand”, o campanie de încurajare a implicării civice și a coeziunii sociale și o declarație pentru apărarea valorilor europene. Campania este o inițiativă a Yourope, asociație la care ARTmania este afiliat, alături de 90 dintre principalele festivaluri din Europa.


  Organizat de ARTmania Events

 • 24
  Oct
  Anathema-The Optimist European Tour

  marţi, 24 octombrie, 19.00

  Arenele Romane, Cutitul de Argint, 26, 040558, București, România

  Anathema revine în România în cadrul ARTmania Bucharest Blast ANATHEMA, una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de alternative, experimental rock, revine la București, în cadrul celui de-al doilea eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast. Alături de ei, pe scenă vor urca francezii de la Alcest, pionierii subgenului muzical blackgaze. Show-ul va avea loc pe 24 octombrie 2017, de la ora 19:00, la Arenele Romane.


  Organizat de ARTmania Events