Frizerul de câini / Dogman - ESTE FILM FESTIVAL

Thu, 18 April, 15:00

Sibiu , România

Thu, 18 April, 15:00 Sibiu , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

2018, Italia, Franța, 102’, r. Matteo Garrone

Într-o lume unde dreptatea aparține celor puternici, Marcello, un simpatic și caraghios frizer de patrupede, își completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând și ceva droguri - din când în când. Când Simoncino, client fidel de-al lui Marcello și fost boxer, e eliberat din pușcărie, cartierul ia foc iar Marcelo se vede nevoit să-i sară în ajutor. Gândind că poate ține bestia în frâu, Marcello se alătură violentului său tovarăș cu devotamentul unui câine credincios care își urmează orbește stapânul. Hotărât să-și ia revanșa după ani lungi de umilințe și frustrări, ...Citeste mai mult-->

2018, Italia, Franța, 102’, r. Matteo Garrone

Într-o lume unde dreptatea aparține celor puternici, Marcello, un simpatic și caraghios frizer de patrupede, își completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând și ceva droguri - din când în când. Când Simoncino, client fidel de-al lui Marcello și fost boxer, e eliberat din pușcărie, cartierul ia foc iar Marcelo se vede nevoit să-i sară în ajutor. Gândind că poate ține bestia în frâu, Marcello se alătură violentului său tovarăș cu devotamentul unui câine credincios care își urmează orbește stapânul. Hotărât să-și ia revanșa după ani lungi de umilințe și frustrări, Marcello își face un plan de răzbunare care îl ia chiar și pe el prin surprindere.

Dogman a câștigat trei premii în cadrul Galei Premiilor Academiei Europene de Film. Filmul, care este prezentat în premieră la Sibiu, a primit Premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină la Festivalul de Film de la Cannes.

ESTE FILM FESTIVAL

Teatrul Gong | Str. Alexandru Odobescu Nr.4, Sibiu, România
sponsori

Organizator

Este Film

http://www.estefilm.ro