CLIMAX

Sun, 16 December, 17:00

București , România

Sun, 16 December, 17:00 București , România

Evenimentul s-a încheiat.
Ai un cod promoțional?
Ai un cod promotional?

Despre eveniment

Cu: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Souheila Yacoub, Kiddy Smile, Claude-Emmanuelle Gajan-Maull

„Gaspar Noé ne oferă un nou hardcore agape-horror – extraordinar din punct de vedere vizual, cu o structură și o formalitate îndrăznețe. Poate că filmul este, în sfârșit – și, probabil, inevitabil – anticlimacteric, în care reapar particularitățile operei lui Noé: coridoare terifiante, ambianța districtelor iluminate în roșu, coloana sonoră angoasantă, care îți face inima să sară din piept și cadre filmate cu susul în jos. (...) Noé ne oferă un cinema de o senzualitate scandaloasă și un exces care face orice alt film să pară vârstnic și slab.” (Peter ...Citeste mai mult-->

Cu: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Souheila Yacoub, Kiddy Smile, Claude-Emmanuelle Gajan-Maull

„Gaspar Noé ne oferă un nou hardcore agape-horror – extraordinar din punct de vedere vizual, cu o structură și o formalitate îndrăznețe. Poate că filmul este, în sfârșit – și, probabil, inevitabil – anticlimacteric, în care reapar particularitățile operei lui Noé: coridoare terifiante, ambianța districtelor iluminate în roșu, coloana sonoră angoasantă, care îți face inima să sară din piept și cadre filmate cu susul în jos. (...) Noé ne oferă un cinema de o senzualitate scandaloasă și un exces care face orice alt film să pară vârstnic și slab.” (Peter Bradshaw, ”The Guardian”)

Premiul CICAE la Cannes 2018.

Categoria de clasificare a filmului: I.M.-18 – filme interzise minorilor.

Cinemateca Union (Sala Paul Calinescu) | Str. Ion Câmpineanu, nr.21, București, România

Organizator

Cinemateca Română - UNION

Cinema UNION cunoscută și sub numele Sala Paul Călinescu a Cinematecii Române, are 130 locuri, iar poziționarea este ultra-centrală, chiar lângă Sala Palatului. A fost deschisă în 1969. <br /> Filmele prezentate sunt atât premiere, cât și filme de cinematecă astfel încât să creeze o punte de legătură între trecut și prezent. Totodată susținem cinematografia europeană non-națională, dar și cea românească.

https://www.facebook.com/CinemaUnionBucuresti/

+4021.313.92.89