FLUTURI - EMOȚIE PENTRU TOTDEAUNA

Mon, 17 December, 00:00 - Wed, 25 December, 21:59

Galați , România

Mon, 17 December, 00:00 - Wed, 25 December, 21:59 Galați , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Dragă lume,

De când cu autismul a trebuit să construim constant campanii. Campanii și iar campanii. Conștientizare, strângeri de fonduri musai necesare (altfel cum să se poată merge mai departe?), campanii pentru terapii, campanii pentru cadouri de Crăciun, cadouri de Paști, rechizite, tabere, excursii, campanii pentru centru, campanii pentru dotare centru, chirie centru, utilități centru etc și iar etc. Cu sinceritate vă spunem asta... există bucurie dar există și lacrimi amare cel puțin în aceeași măsură. Există omul care îți taie respirația surprinzându-te cu generozitatea sa și la fel există omul care îți blochează pentru o secunda fiecare celulă din corp cu refuzul, refuzul acela lipsit de oricare demnitate. Pentru că și ușile ...Citeste mai mult-->

Dragă lume,

De când cu autismul a trebuit să construim constant campanii. Campanii și iar campanii. Conștientizare, strângeri de fonduri musai necesare (altfel cum să se poată merge mai departe?), campanii pentru terapii, campanii pentru cadouri de Crăciun, cadouri de Paști, rechizite, tabere, excursii, campanii pentru centru, campanii pentru dotare centru, chirie centru, utilități centru etc și iar etc. Cu sinceritate vă spunem asta... există bucurie dar există și lacrimi amare cel puțin în aceeași măsură. Există omul care îți taie respirația surprinzându-te cu generozitatea sa și la fel există omul care îți blochează pentru o secunda fiecare celulă din corp cu refuzul, refuzul acela lipsit de oricare demnitate. Pentru că și ușile închise în față nu ți se închid toate la fel, unele sunt ușor împinse în timp ce ți se promite o dată viitoare inexistentă iar altele trântite direct și rapid, acestea din urmă fac un zgomot puternic și apoi în tine aduc o tăcere surdă din care nu îți mai vine să ieși.

Dragă lume: am reușit cu multă muncă și iubire să avem un centru al nostru, o poveste a noastră, un loc unde fiecare copil poate fi ceea ce este, un loc unde fiecare se simte acasă: Centrul „Căsuța din Poveste”. Suntem aproape fericiți și progresăm. Spunem „aproape fericiți” pentru că trăim într-o poveste frumoasă dar care se poate încheia în oricare clipă pentru că această căsuță în sine nu ne aparține, suntem simpli chiriași în povestea noastră frumoasă.

Avem nevoie de susținere constantă ori asta nu se întâmplă atât de ușor... avem nevoie urgent de stabilitate. De aceea am decis să pornim în cea mai importantă călătorie a noastră cu inimile curajoase în mâini și poate în drumul nostru vom întâlni fluturi... fluturi care să ne ridice pe aripile lor și în palme să ne așeze un vis. Există multe multe platforme de donații pentru cauze nobile unde oamenii donând salvează vieți, aduc mângâiere, schimbă destine în bine. Toate platformele sunt online. Și atunci am decis să construim ceva diferit, ceva altfel și cu adevărat special credem noi.

PRIMA PLATFORMĂ DE DONAȚII: FIZICĂ.

Ce înseamnă asta? 

Practic am construit în povestea noastră minunată o altă poveste, așa ca atunci când într-un vis se întâmplă un alt vis, adică vis într-un vis, poveste într-o poveste.  Am transformat  foișorul centrului de socializare și integrare pentru autism „Căsuța din poveste” în  prima platformă de donații fizică. Pe pereții acesteia am adus: FLUTURI. Aceasta se desfășoară pe un perimetru de 47 metri pătrați, construită pe o structură din aluminiu și este acoperită cu mii de fluturi. Pentru fluturi s-a folosit fototapet laminat de exterior astfel încât să reziste în timp. Astfel încât emoția să rămână. Pentru totdeauna.

Fluturii vor purta pe aripi numele voastre... ale celor care veți simți să vă regăsiți în povestea noastră. Poate fi numele omului care decide să fie personaj în povestea aceasta sau poate fi numele cuiva drag. Decizia vă aparține. Noi doar vom scrie pentru și în numele vostru. Vom folosi marker cu vopsea permanentă pentru acest proces. Ne vom asigura ca emoția să rămână pentru totdeauna. Vom imortaliza momentul prin fotografiere iar fotografiile le vom expedia către dvs via email, de asemeni vor exista albume în mediul online pe paginile noastre: 

www.facebook.com/SiNoiSuntemCopiiiVostri și www.facebook.com/EmotiePentruTotdeauna

Dragă lume,

Ne dorim un centru al nostru pentru totdeauna. Ne dorim emoție pentru totdeauna. Ne dorim să îți rostim numele cu recunoștință: pentru totdeauna.

 

De aceea am construit FLUTURI.

MULȚUMIM.

Cu stimă,

Asociația Și noi suntem copiii voștri

 

 

Organizator

Asociatia si noi suntem copiii vostri

www.sinoisuntemcopiiivostri.com

0040754850603

10.00-22.00