Bursele de Sănătate - MagicMakers

Sat, 14 April, 10:00

București , România

Sat, 14 April, 10:00 București , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Pentru unii copii, să alerge e doar un vis.

Fă magie pentru ei! Ia-ţi familia şi vino pe 14 aprillie 2018, începând cu ora 10:00, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti (fostul IOR) să alergi la crosul "Campionii Sănătăţii".

Anul acesta, Campionii Sănătaţii aleargă pentru o cauză: copiii cu afecţiuni oncologice, cei cu imunodeficiențe și copiii care au suferit arsuri grave şi familiile acestora, vor putea fi susţinuţi prin  MagicMakers - „Burse de Sănătate”. 15 copii cu probleme de sănătate şi cu o situaţie materiala precară vor putea beneficia de burse lunare din donaţii. Toate fondurile strânse vor fi dublate din fondul special creat de ...Citeste mai mult-->

Pentru unii copii, să alerge e doar un vis.

Fă magie pentru ei! Ia-ţi familia şi vino pe 14 aprillie 2018, începând cu ora 10:00, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti (fostul IOR) să alergi la crosul "Campionii Sănătăţii".

Anul acesta, Campionii Sănătaţii aleargă pentru o cauză: copiii cu afecţiuni oncologice, cei cu imunodeficiențe și copiii care au suferit arsuri grave şi familiile acestora, vor putea fi susţinuţi prin  MagicMakers - „Burse de Sănătate”. 15 copii cu probleme de sănătate şi cu o situaţie materiala precară vor putea beneficia de burse lunare din donaţii. Toate fondurile strânse vor fi dublate din fondul special creat de sponsorii proiectului MagicMakers – „Burse de Sănătate”.

Aflată la a X-a ediţie, această activitate sportivă în aer liber dedicată familiilor, aşteaptă peste 1.000 de alergători în cursele gândite special pentru a adapta părinţii la ritmul copiilor şi a petrece împreună timp frumos şi sănătos.

Toţi copiii vor primi medalii şi mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar câştigatorii vor primi premii sănătoase. Toţi participanţii vor primi din partea organizatorilor tricouri MagicMakers.

MagicMakers – „Burse de Sănătate” este un proiect al Asociaţiei MagiCAMP, fondată de Vlad Voiculescu şi Melania Medeleanu.

Inscrierea participanţilor se face pe site-ul: http://campioniisanatatii.eliterunning.ro sau la locul de desfăşurare a competiţiei începând cu ora 9:30, pe aleea din spatele statuii Alexandru Ioan Cuza.

REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A CONCURSULUI
“CAMPIONII SANATATII – CROSURI PENTRU PARINTI SI COPII”
14 APRILIE 2018, PARCUL “ALEXANDRU IOAN CUZA”, BUCURESTI, SECTOR 3

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

Participanţii la Competiţie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al Competiţiei.

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi facut public conform legislaţiei aplicabile din România, fiind disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul http://campioniisanatatii.eliterunning.ro. Prin participarea la această Competiţie, participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament Oficial şi ale legislaţiei aplicabile.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A COMPETITIEI

2.1. DATA SI LOCUL DESFASURARII COMPETITIEI

Competiţia se va desfăsura ]n ziua de sâmbătă, 14 aprilie 2018, începand cu ora 10:00, în Bucureşti, Sector 3, la intrarea în Parcul „Alexandru Ioan Cuza (fost IOR)’’ de la intersecţia străzilor Baba Novac şi Câmpia Libertăţii, pe aleea principală din spatele statuii lui Al. I. Cuza, conform mecanismului Competiţiei, aşa cum este acesta detaliat în Secţiunea 3 a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL COMPETIŢIEI

3.1. PARTICIPANŢII ŞI DESFĂŞURAREA COMPETIŢIEI

Această competiţie se adresează în egală măsură copiilor şi părinţilor. Se va alerga în perechi (cupluri) copil + părinte, legaţi printr-o panglică (de mână) cu lungimea de maxim 1m.

Competiţia se va desfăşura pe categorii de vârsta (dupa vârsta copilului) având starturi separate:

copii cu vârste cuprinse între 0,5-2 ani – proba necompetitivă

copii cu vârste cuprinse între 2-3 ani

copii cu vârste cuprinse între 4-5 ani

copii cu vârste cuprinse între 6-8 ani

copii cu vârste cuprinse între 9-11 ani

Crosul va fi organizat pentru 2 categorii: «fete» şi «baieţi».

Concursul este destinat în principal cuplurilor formate din copil şi unul din părinţii săi. Pot fi însă inscrise în concurs şi cupluri formate din copil şi o alta rudă a sa (adult), un tutore sau prieten, însa aceste cupluri nu vor intra în clasamentul final şi nu vor fi luate în considerare în cazul în care vor ocupa unul din locurile 1, 2, 3, indiferent de categorie.

3.2. DISTANŢE DE PARCURS

Categoriile: copii 2-3 ani (fete), copii 2-3 (baieti), copii 4-5 ani (fete), copii 4-5 (baieti) – vor alerga pe o distanţă de aprox. 250 m având starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celelalt.

Categoriile: copii 6-8 ani (fete), copii 6-8 ani (băieţi), copii 9-11 ani (fete), copii 9-11 ani (băieţi) – vor alerga pe o distanţă de aprox. 450 m având starturi separate la maxim 10-15 min. unul de celălalt.

Părintele nu are voie sa ţină de mână copilul, să alerge înaintea lui sau să îl tragă. Se va alerga în ritmul impus de posibilităţile fizice ale copilului. Părintele (mpreuna cu copilul) care nu ţine cont de aceasta regulă vor fi descalificaţi. Este o măsură de protecţie împotriva posibilelor accidentări.

3.3. ACORDUL PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Pentru a participa la competiţie, pentru toţi copiii participanţi si pentru ei personal, părinţii acestora vor completa formularul de înscriere prin care vor declara pe proprie răspundere că sunt apţi (copilul şi părintele) din punct de vedere medical pentru participarea la competitive, în prezenţa organizatorului şi a unui martor.

3.4. ÎNSCRIERE ŞI TAXE DE PARTICIPARE

Inscrierea participanţilor se face pe site-ul: http://campioniisanatatii.eliterunning.ro sau la locul de desfăşurare a competiţiei începând cu ora 9:30, pe aleea din spatele statuii Alexandru Ioan Cuza.

Vor fi admise maximum 60 de înscrieri pentru fiecare categorie de vârstă, fete, respectiv băieţi.

Taxa de înscriere pentru fiecare cuplu părinte – copil pentru probele competitive este de 20 lei. Sumele încasate vor fi folosite pentru achiziţionarea tricourilor de concurs inscripţionate pentru copii, restul va fi donat în totalitate pentru susţinerea cauzei caritabile.

Duminică la ridicarea numerelor de concurs, înscrierile online au prioritate, cu pănă la 15 minute înainte de startul cursei respective.

Numărul maxim de înscrieri pentru cursele competitive (2 – 11 ani) este 480.

3.5. ECHIPAMENT DE CONCURS. NUMERE DE CONCURS

Participanţii (copii şi parinti) vor participa la competiţie cu echipament adecvat. Recomandăm copiilor să poarte tricourile inscripţionate pe care le vor primi la locul de desfăşurare a concursului. Numerele de concurs vor fi puse la dispoziţie de către organizator şi vor ajunge în posesia cuplului copil-părinte dupa ce părintele va semna declaraţia pe proprie răspundere. Numerele de concurs se vor prinde doar pe faţa tricoului de alergare al copilului.

3.6. STABILIREA REZULTATELOR

Clasamentul pentru fiecare categorie de vârsta şi sex se face în ordinea în care cuplurile părinte-copil trec linia de sosire, determinant în stabilirea clasamentului fiind momentul în care copilul trece linia de sosire. Este obligatoriu ca la sosire părintele dintr-un cuplu să-i permită copilului să treacă primul linia de sosire. Se vor întocmi clasamente separate pentru fiecare categorie de vârsta şi sex. Cuplurile în care nu aleargă părintele, ci un alt membru al familiei sau o alta persoana adulta, nu vor fi premiate, locul acestora fiind luat de următoarele cupluri eligibile.

SECŢIUNEA 4. NOTIFICAREA ŞI ÎNMÂNAREA PREMIILOR

4.1. TITLURI ŞI PREMII

Vor fi premiate locurile 1, 2 şi 3 de la fiecare categorie de vârstă şi sex. În clasament vor intra doar cuplurile părinte-copil. CÂŞTIGATORII vor primi diplome şi premii. Toţi alergătorii care termină cursă vor fi denumiţi ,,Campionii sănătăţii’’. La sosire toţi copiii participanţi vor primi apa şi mere de la ,,Irinuca’’. Festivitatea oficială de premiere va avea loc la locul de desfăşurare a evenimentului în maxim o oră de la încheierea competiţiei.

4.2. CONDIŢII ADMINISTRATIVE

Organizarea evenimentului revine Asociatiei RO CLUB MARATON, care se ocupă de implementarea evenimentului şi care pune la dispoziţie arbitrii necesari desfăşurării compeţitiei. Eventualii sustinători, bunici sau alti membri de familie ale cuplurilor concurente pot ramane în vecinătatea traseului, dar în afara rutei de alergare având grija să nu deterioreze spaţiul verde. Participanţii nu pot părăsi traseul de alergare şi nici nu îl pot schimba. Participanţii care renunţă pe parcursul alergării vor fi descalificaţi, dar sunt rugati să se prezinte la sosire pentru a anunta organizatorul despre retrâgere. Crosul va beneficia de prezenta unei ambulanţe cu echipaj specializat şi a echipajelor de poliţie comunitară. In conformitate cu legislaţia în vigoare, Organizatorii sunt obligaţi să facă public numele câştigătorilor şi premiile acordate în cadrul acestei Competiţii. Lista căştigatorilor va fi publicată după data de 15 aprilie 2018 pe site-ul: http://campioniisanatatii.eliterunning.ro

Organizatorii se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor personale.

Ca atare, Organizatorii se angajează sa păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor/ câştigătorilor la prezenţa Competiţie şi să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial şi legislaţiei în vigoare.

ORGANIZATORI:

Clubul RO CLUB MARATON

Asociaţia Emovere

Asociaţia Elite Running

Asociaţia MagiCAMP

 

 

Parcul Alexandru Ioan Cuza | Baba Novac/Campia Libertatii/Liviu Rebreanu, București, România

Organizator

MagiCAMP