DUET ÎN TRECERE

Sun, 23 October, 19:30

București , România

Sun, 23 October, 19:30 București , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Ce fel de dans produce combinaţia dintre David, Dancs şi muzică?

 

Playlist-ul nostru pentru 23 octombrie:

 

1. început

 

2. e în aer

 

3. tablou dramatic

 

4. pe dos

 

5. party emoțional

 

6. dans cu dracul

 

7. suspans

 

8. final greu

 

'Duet în trecere' face parte din proiectul Fondul Colectiv de Creație realizat de Asociația Colectiv A Cluj în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București și finanțat cu sprijinul Administrației Fondului Național Cultural.

 

Mihaela Dancs (n.1974, București, România) dansează în teatre, apartamente, poduri, galerii de artă, fabrici, biserici, studiouri de dans, muzee, pe străzi din Bucureşti, Londra, Timişoara, Veneţia, Praga, New York, Cluj, Viena, Stockholm, Frankfurt sau Tokyo. Colaborează, printre alții, ...Citeste mai mult-->

Ce fel de dans produce combinaţia dintre David, Dancs şi muzică?

 

Playlist-ul nostru pentru 23 octombrie:

 

1. început

 

2. e în aer

 

3. tablou dramatic

 

4. pe dos

 

5. party emoțional

 

6. dans cu dracul

 

7. suspans

 

8. final greu

 

'Duet în trecere' face parte din proiectul Fondul Colectiv de Creație realizat de Asociația Colectiv A Cluj în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București și finanțat cu sprijinul Administrației Fondului Național Cultural.

 

Mihaela Dancs (n.1974, București, România) dansează în teatre, apartamente, poduri, galerii de artă, fabrici, biserici, studiouri de dans, muzee, pe străzi din Bucureşti, Londra, Timişoara, Veneţia, Praga, New York, Cluj, Viena, Stockholm, Frankfurt sau Tokyo. Colaborează, printre alții, cu Mădălina Dan, Carmen Coțofană, Paul Dunca, Vava Stefănescu, Rui Catalao, Cosmin Manolescu și Doris Uhlich. În ultima vreme lucrează cu epuizarea ca sursă de regenerare energetică și cu energia ca mod de comunicare, atât în dans cât și în afara lui, și caută modalități de a construi, trăi și transmite intensitate. Se dedică cu aceeași pasiune pe care o are pentru dans, surfing-ului. Cel mai probabil acestea se vor întâlni la un moment dat, dacă nu cumva deja au și făcut-o.

 

Andreea David este performer și arhitect. Are formare în dans contemporan la Centrul Naţional al Dansului din București. În 2012 e bursieră DanceWEBB la Viena și în 2013 la e.x.e.r.e.c.e. CCN Montpellier. Participă în festivaluri ca Explore Dance Festival, Impuls Tanz Vienna si Temps d’images Cluj. A colaborat si colaborează cu Adriana Gheorghe, Alina Popa, Florin Flueraș, Ingrid Berger Myhre (NO), Doris Uhlich (AT), Thomas Steyaert (BE), Mădălina Dan si Mihaela Dancs, pentru piesele sau proiectele Duet, STAFF, scores #21 methods of elimination, BlackHyperBox, Coregrafie de grup și More than Naked.

 

Accesul la spectacol costă 25 de lei (preţ întreg) sau 15 lei (preţ redus).

 

Biletele se pot achiziționa online pe www.kompostor.ro sau de la sala Stere Popescu înainte de începerea fiecărui spectacol.

 

Fondul Colectiv de Creație este un proiect al Asociației Colectiv A Cluj, care susține cercetarea, creația și difuzarea spectacolelor din zona artelor performative. Proiectul a debutat în luna martie 2016 și s-a desfășurat pe parcursul a patru luni, timp în care s-au realizat trei producții de dans contemporan și un laborator de cercetare în artele performative.

Fondul Colectiv de Creație se conturează ca un fond comun de resurse – spațiu de lucru, know-how artistic și de management cultural, resurse financiare, dar și valori și practici comune de lucru – care își propune să susțină dezvoltarea de noi spectacole de dans contemporan și noi idei și practici în zona artelor performative.

Sala Stere Popescu | Bvd. Marasesti, nr. 80-82, București, România

Organizator

C.N.D.B.

Centrul Național al Dansului București (CNDB) este o instituţie esențială pentru dezvoltarea culturii coregrafice din România și este o structură unică între toate instituțiile de spectacol aflate în subordinea Ministerului Culturii. Instituția funcționează ca producător și gazdă de spectacole, asumând totodată misiuni la fel de importante, precum cercetarea, documentarea și arhivarea, dar și dezvoltarea de programe și proiecte de educație artistică și formare profesională. Spre deosebire de celelalte instituții publice de spectacole din subordinea Ministerului Culturii, CNDB nu are în structura sa artiști angajați, ci colaborează și realizează proiecte cu artiștii, colectivele de artiști, structurile și organizațiile din sfera dansului contemporan, la nivel național și internațional.

https://www.cndb.ro/

021-318.86.76