TOMBOLA CARITABILĂ !!FOTBALUL FACE BINE!! ALL STAR GAME: Galactici vs. Extratereștri

Sat, 18 November, 14:00 - Sun, 03 December, 23:59

București , România

Sat, 18 November, 14:00 - Sun, 03 December, 23:59 București , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

TOMBOLA CARITABILĂ A  ANULUI 2023

Ai șansa de a juca fotbal alături de Belodedici, Sânmărtean, Gardoș, Vlădoiu, Keșeru, Gigel Bucur sau de a câștiga unul din  Zecile de Premii

Tombola caritabilă *FOTBALUL FACE BINE* are loc cu prilejul meciului caritabil ALL STAR GAME ( ediția a 3-a), Galactici vs. Extratereștri, sâmbătă, 18 noiembrie, ora 14:00, transmis streaming live pe GSP.RO.

DONEAZĂ și LIGA LEGENDELOR te PREMIAZĂ ! Cum? Achiziționează unul sau mai multe bilete-donație( virtuale), în valoare de 5lei/bilet (https://www.kompostor.ro/12660), în perioada 01.10.2023 – 03.12.2023 și ești înscris automat în cursa pentru unul din Premiile Tombolei Caritabile, în valoare totală ...Citeste mai mult-->

TOMBOLA CARITABILĂ A  ANULUI 2023

Ai șansa de a juca fotbal alături de Belodedici, Sânmărtean, Gardoș, Vlădoiu, Keșeru, Gigel Bucur sau de a câștiga unul din  Zecile de Premii

Tombola caritabilă *FOTBALUL FACE BINE* are loc cu prilejul meciului caritabil ALL STAR GAME ( ediția a 3-a), Galactici vs. Extratereștri, sâmbătă, 18 noiembrie, ora 14:00, transmis streaming live pe GSP.RO.

DONEAZĂ și LIGA LEGENDELOR te PREMIAZĂ ! Cum? Achiziționează unul sau mai multe bilete-donație( virtuale), în valoare de 5lei/bilet (https://www.kompostor.ro/12660), în perioada 01.10.2023 – 03.12.2023 și ești înscris automat în cursa pentru unul din Premiile Tombolei Caritabile, în valoare totală de aproximativ 400.000 euro.

!!! GIVEAWAY !!!

 AI ȘANSA SĂ JOCI ÎN ECHIPĂ cu BELODEDICI, SÂNMĂRTEAN, VLĂDOIU, GARDOȘ, KEȘERU, GIGEL BUCUR !

Posesorii biletelor-donație achiziționate până în data de 14 noiembrie, ora 23:59, intră în tragerea la sorți pentru cele 2 locuri disponibile (1 loc în echipa Galacticilor/1 loc în echipa Extratereștrilor). În data de 15 noiembrie va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea celor 2 câștigători, urmând a fi contactați pentru prezența la meci.

Poți fi coleg de echipă cu Belodedici, Sânmărtean, Vlădoiu, Gardoș, Keșeru, Gigel Bucur, Savu, Neaga, Buia, Dulca, Dorin și Lucian Goian, Cânu, Rațiu, Szukala, Rusescu, Bădoi, Cernat, Paraschiv, și mulți alții. Invitați speciali în meci vor fi Paul Nicolau *PESCOBAR*, Magicianul Robert Tudor, Youtuberii Tudor Buțan și XBraker.

  Tu când ai donat ultima oară?

  Te așteptăm în cea mai inedită Tombolă Caritabilă a Anului !

Beneficiarii acestui eveniment vor fi un număr aproximativ de 300 de copii din familii defavorizate/centre sociale din județele Ialomița, Olt, Tulcea, aceștia aflându-se sub atenta îndrumare a preoților din comunitate, implicați în numeroase acțiuni filantropice. Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi utilizate pentru asigurarea de materiale de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă, alimente, rechizite, lemne de foc.

 

Asociatia Liga Legendelor, fondată de Miodrag Belodedici, Ioan Andone și Iulian Mihăilă, aduce împreună unii dintre cei mai valoroși jucători de fotbal, români și internaționali, de astăzi și din ultimii 40 de ani, în scopul promovării valorilor sportului și implicării în cauze sociale. De la înființare, asociația a organizat meciuri caritabile, licitații și campanii de educație non-formală în toată țara, cu participarea a peste 200 de jucători de fotbal.

 

“Cu toții știm că fotbalul este un sport de echipă dar uităm că echipa nu este doar cea de pe teren, ci întreaga comunitate, din tribune și din fața televizorului. Tocmai de aceea, am înființat această asociație, să aducem împreună comunitatea reunită în jurul fenomenului fotbal pentru a face bine semenilor noștri. Ne bucurăm să putem oferi publicului șansa de a-i revedea pe teren pe cei mai mari fotbaliști români, din toate timpurile, să câștige premii  și, în același timp, să contribuim la cauze care educă, sprijină sau salvează vieți.” , a declarat Iulian Mihăilă, președintele Asociației Liga Legendelor.

***BILETELE sunt cu titlu de DONAȚIE.  NU asigură PREZENȚA fizică la STADION.***

* Regulamentul campaniei si mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile  pe www.ligalegendelor.com

Nastase&Marica; Sports Club | Strada Cerceilor nr.10, sect 1(in spate la statia metrou Aurel Vlaicu), București, România