„Dama cu camelii”, coregrafia Mehmet Balkan

Tue, 17 May, 19:00

Sibiu , România

Tue, 17 May, 19:00 Sibiu , România

The event is finish.

About event

Spectacolul „Dama cu camelii”, coregrafia Mehmet Balkan, cea mai nouă producție de balet neoclasic din repertoriul baletului din Sibiu, prezentat în premieră la Sibiu pe 11 și 12 noiembrie 2021 și care a fost programat, cu două reprezentații, pentru data de 26 și 27 ianuarie 2022, la Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu va fi reprogramat, datorită îmbolnăvirii unor dansatori din distribuție, pentru data de 17 și 18 mai 2022.

Biletele achiziționate rămân valabile. Cum se va face accesul la reprezentațiile spectacolului „Dama cu camelii” din luna mai?

Biletele cumpărate pentru reprezentațiile din 26 și 27 ianuarie 2022 ale spectacolului ...Read more-->

Spectacolul „Dama cu camelii”, coregrafia Mehmet Balkan, cea mai nouă producție de balet neoclasic din repertoriul baletului din Sibiu, prezentat în premieră la Sibiu pe 11 și 12 noiembrie 2021 și care a fost programat, cu două reprezentații, pentru data de 26 și 27 ianuarie 2022, la Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu va fi reprogramat, datorită îmbolnăvirii unor dansatori din distribuție, pentru data de 17 și 18 mai 2022.

Biletele achiziționate rămân valabile. Cum se va face accesul la reprezentațiile spectacolului „Dama cu camelii” din luna mai?

Biletele cumpărate pentru reprezentațiile din 26 și 27 ianuarie 2022 ale spectacolului „Dama cu camelii” rămân valabile pentru reprezentațiile din 17 și 18 mai 2022 ale aceluiași spectacol. Persoanele care au cumpărat bilet pentru data de 26 ianuarie 2022 vor avea acces la spectacol în data de 17 mai 2022, iar persoanele care au cumpărat bilet pentru data de 27 ianuarie 2022, vor avea acces în baza aceluiași bilet în data de 18 mai 2022. Pentru spectacolul „Dama cu camelii”, coregrafia Mehmet Balkan, programat în luna ianuarie s-au vândut 224 de bilete, din totalul de 300 de bilete puse în vânzare, la o capacitate de 30% a sălii de spectacol. Persoanele care doresc restituirea contravalorii biletelor cumpărate, pot solicita acest lucru astfel:

- La sediul Teatrului de Balet Sibiu (Str. Parcul Tineretului, nr. 1), de luni până joi, în intervalul 9:00 – 16:00 și vineri, în intervalul orar 9:00 – 13:30 – dacă biletele au fost cumpărate de la sediul nostru.

- Prin transmiterea unui mail partenerilor de ticketing de la Kompostor, la adresa contact@kompostor.ro, cu subiectul „Restituire contravaloare bilete” pentru biletele achiziționate online.

„Dragi spectatori, ne vedem nevoiți să reprogramăm reprezentațiile spectacolului «Dama cu camelii» din 26 și 27 ianuarie 2022 din cauza îmbolnăvirii unor dansatori din distribuția spectacolului, care au roluri esențiale în spectacol și care nu pot fi înlocuiți într-un timp atât de scurt. Am luat totodată măsura întreruperii temporare a repetițiilor, pentru o perioadă de 10 zile și am recomandat carantinarea tuturor dansatorilor din corpul de balet, inclusiv a celor care au rezultate negative ale testelor PCR / antigen. Din totalul de 33 dansatori, 32 sunt vaccinați cu schema completă de vaccinare împotriva COVID-19. Spectacolul va fi reprogramat în luna mai, iar toate biletele vândute rămân valabile pentru noile reprezentații. Vă doresc tuturor multă sănătate și sper să ne revedem cu bine, curând.” Ovidiu Dragoman, Manager Casa de Cultură a Municipiului Sibiu – Teatrul de Balet Sibiu

Dama cu camelii 

Balet neoclasic

Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu

Coregrafia: Mehmet Balkan

Asistent coregrafie: Lale Balkan

Muzica: Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni, Aram Khachaturian  

Decoruri: Çebi Tayfun

Costume: Gülay Korkut Dinç 

Durata aproximativ: 1h 35 min

 

 

Teatrul de Balet Sibiu crește gradul de ocupare a sălii la 100%. Se anulează toate restricțiile.

Începând de miercuri, 9 martie 2022, o dată cu încetarea aplicabilității Hotărârii Guvernului nr. 171, din 3 februarie 2022, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, dată de la care încetează toate restricțiile, precum și restrângerea sau interzicerea unor activități așa cum erau prevăzute în actul normativ menționat, Teatrul de Balet Sibiu crește gradul de ocupare a sălii de spectacol de la 30% la 100%. Purtarea măștii de protecție, deși nu mai este obligatorie, este recomandată în spațiile aglomerate. Informații pe larg

 

Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu | Str. Emil Cioran Nr.1, Sibiu, România

Organizer

Teatrul de Balet Sibiu

Teatrul de Balet Sibiu (TBS) a fost înființat în anul 2008, având la bază corpul de balet al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu – instituție subordonată Consiliului Local Sibiu și Primăriei Municipiului Sibiu. Având o echipă artistică internațională încă de la înființare, model preluat ulterior de majoritatea companiilor de dans din țară, Teatrul de Balet Sibiu are în componența sa artiști proveniți din România, Noua Zeelandă, Australia, Canada, Spania, Italia, Marea Britanie, Franța, Japonia, Republica Dominicană, Portugalia, Ecuador, Columbia și Cuba. Cu un repertoriu care include cele mai importante titluri ale baletului clasic (Lacul lebedelor, La fille mal gardée, Corsarul, Don Quijote, Coppelia, Frumoasa din pădurea adormită, Romeo și Julieta, Giselle, Spărgătorul de nuci, Raymonda, Șeherezada, Paquita, Bayadera, Arlechiniada), dar și producții de balet neo-clasic și dans contemporan (Sînt o babă comunistă!, Nota, vă rog!, Impetus, Missa Prophana, Anotimpurile, Mandarinul miraculos, City Beat, Trilogie Ionescu, Nikita, Peer Gynt, Class Concert, Einstein, Tristan și Isolda, Freedom, Straussiana, Amurg etc), cu un bogat palmares de turnee în țară și străinătate, Teatrul de Balet Sibiu a devenit în cei treisprezece ani de existență un reper important al scenei dansului în România. Încurajarea noilor generații de dansatori, prin organizarea la Sibiu încă din anul 2008 a Competiției Internaționale de Dans Clasic și Contemporan, eveniment la care participă anual, alături de nume sonore din lumea dansului, nu mai puțin de 200 de concurenți, din întreaga lume, dar și a noii generații de coregrafi prin organizarea începând cu anul 2015 a proiectului „Geneza” în care sunt prezentate lucrări ale tinerilor coregrafi aflați la început de carieră, sunt două direcții importante susținute de Teatrul de Balet Sibiu.

http://sibiuballet.ro/

+40 269 22 96 27

PUNCTE DE VÂNZARE BILETE Parcul Tineretului, nr.1, PARTER Luni – Joi: 9:00 – 16:00 Vineri: 9:00 – 13:30