Copilul-problemă / Systemsprenger

Sun, 08 December, 20:00

București , România

Sun, 08 December, 20:00 București , România

Evenimentul s-a încheiat.
Ai un cod promoțional?
Ai un cod promotional?

Despre eveniment

Premieră:

COPILUL-PROBLEMĂ / SYSTEMSPRENGER

Germania / 2019 / 121’ / color / s.rom. / Dramă

R: Nora Fingscheidt

Cu: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Lisa Hagmeister

 

La nouă ani, Benni este deja ceea ce asistenţii sociali numesc un ”copil-problemă” şi este clar că nu are de gând să se schimbe. Pentru că Benni are un singur ţel: să ajungă acasă, la mama ei! Angajații de la protecţia copilului încearcă din răsputeri să găsească un cămin stabil pentru Benni. Așa ajung la Micha, un psiholog specializat în management-ul agresivităţii, care o însoţește pe Benni la şcoală.O rază de speranţă îşi face apariţia. Va reuşi Micha acolo unde ...Citeste mai mult-->

Premieră:

COPILUL-PROBLEMĂ / SYSTEMSPRENGER

Germania / 2019 / 121’ / color / s.rom. / Dramă

R: Nora Fingscheidt

Cu: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Lisa Hagmeister

 

La nouă ani, Benni este deja ceea ce asistenţii sociali numesc un ”copil-problemă” şi este clar că nu are de gând să se schimbe. Pentru că Benni are un singur ţel: să ajungă acasă, la mama ei! Angajații de la protecţia copilului încearcă din răsputeri să găsească un cămin stabil pentru Benni. Așa ajung la Micha, un psiholog specializat în management-ul agresivităţii, care o însoţește pe Benni la şcoală.O rază de speranţă îşi face apariţia. Va reuşi Micha acolo unde toţi ceilalţi au eşuat? Va primi Benni atenția și afecțiunea celor din jur?

 

Alte proiecții: duminică, 8 decembrie, ora 20:00

Cinemateca Union (Sala Paul Calinescu) | Str. Ion Câmpineanu, nr.21, București, România

Organizator

Cinemateca Română - UNION

Cinema UNION cunoscută și sub numele Sala Paul Călinescu a Cinematecii Române, are 130 locuri, iar poziționarea este ultra-centrală, chiar lângă Sala Palatului. A fost deschisă în 1969. <br /> Filmele prezentate sunt atât premiere, cât și filme de cinematecă astfel încât să creeze o punte de legătură între trecut și prezent. Totodată susținem cinematografia europeană non-națională, dar și cea românească.

https://www.facebook.com/CinemaUnionBucuresti/

+4021.313.92.89