Spectacol de Hula & Petrecere Aloha in Latin Club

Sun, 29 September, 19:30

București , România

Sun, 29 September, 19:30 București , România

The event is finish

About event

Duminică 29 septembrie 2019, seara de la 19:30, clubul Latin Dance Bucureşti se transformă ȋntr-o scenă de pe Plaja Waikiki! Te invităm la un spectacol unic de dansuri polineziene, plus alte momente surpriză. Vino cu bucurie şi hai să experimentăm energia Aloha din Hawaii chiar ȋn centrul capitalei!

 

Acest spectacol de gală fascinant şi unic la care eşti pe cale să participi va ȋnchide Bucharest Aloha Dance Fest 2019, primul festival internaţional de arte polineziene din România. Evenimentul este organizat de agenţia KEALOHA Exotique Events în colaborare cu școala Halau Na Wai Ola (California), școala Aloha Dance Academy ...Read more-->

Duminică 29 septembrie 2019, seara de la 19:30, clubul Latin Dance Bucureşti se transformă ȋntr-o scenă de pe Plaja Waikiki! Te invităm la un spectacol unic de dansuri polineziene, plus alte momente surpriză. Vino cu bucurie şi hai să experimentăm energia Aloha din Hawaii chiar ȋn centrul capitalei!

 

Acest spectacol de gală fascinant şi unic la care eşti pe cale să participi va ȋnchide Bucharest Aloha Dance Fest 2019, primul festival internaţional de arte polineziene din România. Evenimentul este organizat de agenţia KEALOHA Exotique Events în colaborare cu școala Halau Na Wai Ola (California), școala Aloha Dance Academy și Latin Club București.

 

PROGRAM

19:30 - 20:00 Aloha Greeting / Guests Check-In / DJ Warm-Up Set

20:00 - 21:15 Hula Dance Show / Raffle & Surprise Gifts

21:15 - 22:00 Aloha Party - Cocktails, Dancing, Networking

22:00... All Nite Party - Latin Music & Social Dancing

 

Kanoe Kahaku - Invitata specială la Aloha Dance Fest București vine tocmai din San Jose, California, Statele Unite ale Americii. Kanoe este instructoare de dansuri și performer la școala de dansuri hawaiiene a familiei sale, Hālau Nā Wai Ola, dar și solistă la Hawaiian Royalty, o trupă de muzică reggae cu vibrații pozitive și cu ritmuri autentice din insulele hawaiiene. Frumoasă, talentată și foarte bine instruită, în timpul celor 20 de ani de experiență, Kanoe a câștigat peste 20 de premii (în special I și II) prin participarea la multe concursuri de hula, atât ca solistă cât și cu trupa ei. Spectatorii și membrii juriului i-au apreciat mereu reprezentațiile extraordinare. Grație, tehnică, expresivitate, execuție și înțelegerea melodiilor, toate sunt la superlativ, deoarece Kanoe și-a asumat o misiune importantă. Este vorba de o moștenire sacră, primită de la bunicii ei hawaiieni: conservarea și perpetuarea culturii hawaiiene, prin intermediul dansului Hula, peste tot în lume și întotdeauna în spiritul Aloha. Mai multe detalii aici.

 

Îndrăgita actriță Ana Maria Bălescu va fi gazda serii și prezentatoare a spectacolului. Programul include momente de dans susținute de: Kanoe Kahaku (dansatoare, solistă de muzică hawaiiană; invitată special la festival din California USA); Amira Hayam (organizatoarea festivalului Aloha Dance Fest, dansatoare, coregrafă); elevele școlii Aloha Dance Academy și invitaţi cu momente surpriză.

 

După spectacol continuăm cu Aloha after-Party. Rămâi și tu pentru distracţie, dans și networking, ȋntr-un stil tropical, relaxat. DJ, muzică, jocuri amuzante şi cocktailuri delicioase din fructe - toate sunt menite și concepute pentru a te bucura pe deplin de restul serii.

 

Te aşteptăm cu bucurie!

 

Vrei şi tu să dansezi Hula?

Se spune despre Hula, dansul din insulele Hawaii, că este Calea Curcubeului. De parcă acest dans ar cuprinde toate culorile lumii. De parcă acest dans ar fi o punte secretă de comunicare ȋntre Cer şi Pământ... Într-adevăr, dansul hawaiian este un superb limbaj expresiv: poveşti despre zei şi zeiţe, conducători viteji şi evenimente istorice, minuni ale naturii, sărbători sau evenimente zilnice ale oamenilor, toate prind viaţă prin intermediul coregrafiilor de hula.

 

Află secretele dansatoarelor din Hawaii la atelierele din cadrul Aloha Dance Fest, sâmbătă 28 și duminică 29 septembrie 2019. Vezi detalii și cumpără bilete aici.

 

LOCAȚIE
Latin Dance Club, Strada Bărăției nr. 33, etajul 1, sector 3, București

COMUNITATE
Urmărește pagina de Facebook Bucharest Aloha DanceFest - International Polynesian Arts Festival
Alătură-te Grupului AlohaDanceFest Ohana

WEBSITE www.AlohaDanceFest.com

 

HASHTAGS
#AlohaDanceFest #BucharestAlohaDanceFest #PolynesianFestivalRomania #HulaDanceGatheringEurope #TakeAlohaWithYou

Organizer

KEALOHA EXOTIQUE EVENTS

https://www.kealoha.ro

+40723120721