Organizezi un eveniment?

Înregistrează-te pe Kompostor și începe să vinzi bilete chiar acum

Află mai multe

Evenimente


Vezi toate evenimentele

Ce este Kompostor?

big_computer

Chiar în mâinile tale. Oriunde te afli.

Kompostor este o platformă online prin care poţi achiziţiona bilete la evenimente (muzicale, sportive, culturale, orice fel de evenimente la care accesul se face pe bază de bilet), sub forma de coduri QR ce sunt livrate pe telefonul mobil - prin mail sau Passbook (iOS) / Google Wallet (Android). La locaţia evenimentului cumpărătorul arată codul pe ecranul telefonului pentru a fi scanat şi validat de către organizator (cu ajutorul unei aplicaţii mobile oferită de Kompostor organizatorilor de evenimente).

Simplu

Fără drumuri inutile. Biletele sunt la un click distanţă de tine.

Mereu disponibil

Ziua, noaptea, în afara orelor de program, chiar înainte de a ajunge la eveniment, Kompostor este disponibil oricând ai nevoie să cumperi bilete, să le găseşti pe cele deja cumpărate, sau să afli informaţii despre evenimentele tale.

Rapid

Nu mai aştepţi până primeşti biletele. Ele îţi sunt transmise instant.

La îndemână

Nu trebuie să îţi mai faci grijă că biletele sunt la prietenii tăi care au intrat la concert iar tu ai rămas pe afară. Un simplu mail forward şi ai biletul.

Ieftin

Eliminând costurile de tipărire şi distribuţie, biletele mobile sunt mai ieftine faţă de cele clasice, pe hârtie.

Eco-friendly

Nu mai folosim hârtie -> nu mai tăiem copaci. Nu mai distribuim fizic bilete -> nu mai poluăm

Nu le poţi pierde

Oricând poţi recupera biletul din contul tău. Poţi genera unul nou, anulând-ul pe cel vechi (fără costuri), astfel încât, biletul nu poate fi furat.

Remindere

Primeşti remindere pentru a nu uita de eveniment şi pentru a avea mereu codul la îndemână. Îţi poţi seta cu cât timp înainte vei primi aceste remindere, în funcţie de programul tău.

Portabil

Transferă biletul pe orice dispozitiv mobil care are un ecran şi poate afişa acest cod (telefon, tabletă, music player, kindle, camere foto, PSP). Poţi face chiar şi o fotografie clară a codului afişat pe ecranul computerului pentru a-l transfera. Codul poate fi tipărit şi pe hârtie dar noi recomandăm varianta digitală (eco)

Abonează-te să afli vești de la noi