Sărbătoarea Recoltei la ferma bioco

Sat, 15 October, 10:00

Ciocănari , România

Sat, 15 October, 10:00 Ciocănari , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Pe 15 octombrie vă invităm la ferma noastră bio&co din satul Ciocănari pentru a serba Ziua Recoltei.

 

Activități

????*Turul fermei

Alături de inginerii noștri agricoli și lucrătorii de la fermă, participanți ai programului de inserție socio-profesională, veți descoperi ferma bio&co și modurile în care sunt îngrijite legumele pe care le livrăm săptămânal la coș.

????*Atelier de nutriție

Cori Grămescu este unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România și încurajează cu fiecare ocazie un stil de viață sănătos în care consumăm legumele de sezon, provenite de la producători locali. Așa că este ocazia perfectă ca acum, ...Citeste mai mult-->

Pe 15 octombrie vă invităm la ferma noastră bio&co din satul Ciocănari pentru a serba Ziua Recoltei.

 

Activități

????*Turul fermei

Alături de inginerii noștri agricoli și lucrătorii de la fermă, participanți ai programului de inserție socio-profesională, veți descoperi ferma bio&co și modurile în care sunt îngrijite legumele pe care le livrăm săptămânal la coș.

????*Atelier de nutriție

Cori Grămescu este unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România și încurajează cu fiecare ocazie un stil de viață sănătos în care consumăm legumele de sezon, provenite de la producători locali. Așa că este ocazia perfectă ca acum, în mijlocul legumelor de la fermă, să aflăm de la ea mici tips-uri despre cum dezvoltăm un comportament alimentar mai sănătos, dar și despre importanța hranei cu legume de sezon. 

????*Atelier de sustenabilitate 

Magazinul Zero Waste din strada Berzei este unul dintre cele 12 puncte de livrare ale coșului bio&co, dar și singurul magazin zero waste din capitală. Ana-Maria Răducanu, fondator Zero Waste, este o susținătoare și prietenă a fermei noastre încă de la începuturile acesteia și ne va povesti pe larg, ce înseamnă mai exact termenul de „sustenabilitate” și cum putem cu toții să adoptăm un comportament mai sustenabil. 

????*Atelier de gătit 

Lorelei Răducan a fondat Lorelicious din dorința de a aduce o nouă perspectivă asupra alimentației și din dorința de a redefini conceptul de desert. Iar pe 15 octombrie, Lorelei ne va arăta tuturor cum putem pregăti rapid o gustare, cu legume abia culese de la fermă

????*Ateliere pentru copii 

Vegetable hunt printre solarii, plantarea de răsaduri, sau gustatul legumelor de sezon. Cei mici se vor apropia mai mult de natură și de viața la fermă la atelierele pregătite special pentru ei. 

 

Cum ajung la ferma bio&co? 

????Locația fermei - https://g.page/ferma-bio-co?share 

????Cu trenul, până la stația Periș și de acolo vă preluăm noi cu o mașină. 

????Prin car-sharing. Suntem o comunitate așa frumoasă de oameni care cred în binele comunității, că sigur ne vom putea organiza și ajuta între noi pentru a ajunge cu bine la fermă. Completează aici dacă ai o mașină și dorești să mai iei pe cineva spre fermă / dacă ai nevoie de transport spre fermă. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_8vRIQbLHsXHJCkX-xnukr3MCYBkXcToCvhMYn2rM5o/edit?usp=sharing 

 

????️Biletele pot fi achiziționate doar prin Kompostor,

Anunță-ți prietenii și ne vedem pe 15 octombrie la fermă! ????

Ferma bio&co; | , Ciocănari, România

Organizator

Asociatia Ateliere Fara Frontiere

Povestea noastră: cultivăm solidaritatea, biodiversitatea, responsabilitatea! Bio&co; este un proiect al Ateliere Fără Frontiere. Modelul bio&co; are la bază principii și valori puternice: OMUL este în centrul tuturor proiectelor noastre. Ateliere Fără Frontiere (AFF) este o asociație română non profit, care creează locuri de muncă pentru persoane dezavantajate, în ateliere de economie socială și solidară / întreprinderi sociale de inserție în vederea pregătirii lor pentru reintegrarea socială deplină și profesională pe piața convențională a muncii.

www.bio-co.ro

+40742188912

L-V 08:00-16:00