INIMA E UN VÂNĂTOR SINGURATIC / THE HEART IS A LONELY HUNTER

Tue, 26 March, 16:30

București , România

Tue, 26 March, 16:30 București , România

Evenimentul s-a încheiat.
Ai un cod promoțional?
Ai un cod promotional?

Despre eveniment

SUA / 1968 / 120’ / color / s.rom. / Dramă

R: Robert Ellis Miller

Cu: Alan Arkin, Sondra Locke, Chuck McCann

„Singur pe lume și surdomut, tânărul gravor Johnny e prieten cu un alt infirm, arierat mintal, pe care-l urmează în orașul în care a fost internat. Impresionat de necazul fiicei gazdei, melomană înflăcărată care nu-și poate procura bilete la concert, el îi cumpără discuri și electrofon, iar fata, la rândul ei, îl ajută să «perceapă» muzica. (...) Prin poezia sălbatică, concizia narării și densitatea emoțională, drama se înscrie în memorie și-i dă posibilitate lui Arkin pentru o performanță de excepție.” (Tudor ...Citeste mai mult-->

SUA / 1968 / 120’ / color / s.rom. / Dramă

R: Robert Ellis Miller

Cu: Alan Arkin, Sondra Locke, Chuck McCann

„Singur pe lume și surdomut, tânărul gravor Johnny e prieten cu un alt infirm, arierat mintal, pe care-l urmează în orașul în care a fost internat. Impresionat de necazul fiicei gazdei, melomană înflăcărată care nu-și poate procura bilete la concert, el îi cumpără discuri și electrofon, iar fata, la rândul ei, îl ajută să «perceapă» muzica. (...) Prin poezia sălbatică, concizia narării și densitatea emoțională, drama se înscrie în memorie și-i dă posibilitate lui Arkin pentru o performanță de excepție.” (Tudor Caranfil, „Dicționar universal de filme”, ed. a III-a, 2008)

Nominalizări Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal (Alan Arkin) și Cea mai bun actriță în rol secundar (Sondra Locke).

 

 

Cinemateca Eforie (Sala Jean Georgescu) | Str. Eforie nr 2, București, România

Organizator

Cinemateca Română - EFORIE

https://www.facebook.com/Cinemateca-Română-Pagina-oficială-404750289652215/

+40213130483