TOATĂ LUMEA ȘTIE / TODOS LO SABEN / EVERYBODY KNOWS

Tue, 26 February, 16:30

București , România

Tue, 26 February, 16:30 București , România

Evenimentul s-a încheiat.
Ai un cod promoțional?
Ai un cod promotional?

Despre eveniment

„Amenințarea din afară, rana dinăuntru și misterul din mijloc – acestea sunt factorii determinanți ai celei mai recente creații a lui Asghar Farhadi, în centrul căreia se află o răpire dramatică și secrete dureroase, puternic ancorate de jocul extraordinar al actorilor Penélope Cruz, Javier Bardem și Ricardo Darín. În film se regăsesc elemente familiare creațiilor anterioare ale lui Farhadi și, de asemenea, influențe ale unor regizori precum Haneke și chiar Antonioni. TOATĂ LUMEA ȘTIE este despre o lovitură externă puternică asupra familiei, aproape supranaturală, lovitură ce expune secrete și minciuni ale acesteia. (...) Jocul actorilor este inteligent, matur și, în ...Citeste mai mult-->

„Amenințarea din afară, rana dinăuntru și misterul din mijloc – acestea sunt factorii determinanți ai celei mai recente creații a lui Asghar Farhadi, în centrul căreia se află o răpire dramatică și secrete dureroase, puternic ancorate de jocul extraordinar al actorilor Penélope Cruz, Javier Bardem și Ricardo Darín. În film se regăsesc elemente familiare creațiilor anterioare ale lui Farhadi și, de asemenea, influențe ale unor regizori precum Haneke și chiar Antonioni. TOATĂ LUMEA ȘTIE este despre o lovitură externă puternică asupra familiei, aproape supranaturală, lovitură ce expune secrete și minciuni ale acesteia. (...) Jocul actorilor este inteligent, matur și, în același timp, dezinhibat. Abilitatea de povestitor a lui Farhadi are o forță copleșitoare.” (Peter Bradshaw, “The Guardian”, 2018)

Selecţie în competiția principală, Cannes 2018.

 

Cinemateca Union (Sala Paul Calinescu) | Str. Ion Câmpineanu, nr.21, București, România

Organizator

Cinemateca Română - UNION

Cinema UNION cunoscută și sub numele Sala Paul Călinescu a Cinematecii Române, are 130 locuri, iar poziționarea este ultra-centrală, chiar lângă Sala Palatului. A fost deschisă în 1969. <br /> Filmele prezentate sunt atât premiere, cât și filme de cinematecă astfel încât să creeze o punte de legătură între trecut și prezent. Totodată susținem cinematografia europeană non-națională, dar și cea românească.

https://www.facebook.com/CinemaUnionBucuresti/

+4021.313.92.89