O SANSA IN PLUS

Sun, 02 December, 03:00

Târgu Jiu , România

Sun, 02 December, 03:00 Târgu Jiu , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Sunt mama Anastasiei, o pustoaica de 6 ani non verbala, diagnosticata cu autism sever, atrofie corticala, ADHD si lista continua. Ma aflu in Leon deoarece costurile terapiei cu delfini sunt mai mici iar aici am fost primita cu bratele deschisa. Sunt terapeut voluntar in centru si in ultimele doua luni am asistat peste 100 de copii in timpul sedintelor de terapie. Cei care achizitioneaza bilete sunt rugati sa ne trimita email pe adresa dobroiuelena80@yahoo.com pentru a le trimite fotografii din timpul spectacolului, fotografii cu delfini si cu fauna existenta in acest centru (pasari, reptile, etc). Fiecare bilet inseamna o sansa ...Citeste mai mult-->

Sunt mama Anastasiei, o pustoaica de 6 ani non verbala, diagnosticata cu autism sever, atrofie corticala, ADHD si lista continua. Ma aflu in Leon deoarece costurile terapiei cu delfini sunt mai mici iar aici am fost primita cu bratele deschisa. Sunt terapeut voluntar in centru si in ultimele doua luni am asistat peste 100 de copii in timpul sedintelor de terapie. Cei care achizitioneaza bilete sunt rugati sa ne trimita email pe adresa dobroiuelena80@yahoo.com pentru a le trimite fotografii din timpul spectacolului, fotografii cu delfini si cu fauna existenta in acest centru (pasari, reptile, etc). Fiecare bilet inseamna o sansa in plus in recuperarea Anastasiei. Revenim in tara in data de 6 decembrie.

Evenimentul este unul caritabil, avand ca obiect strangerea de fonduri pentru a putea ajuta cat mai multe familii anul viitor, iar noi suntem una dintre acestea. 

Va multumim pentru suport ! ANASTASIA & ELENA