Self-Management: conferință și cină de afaceri

Thu, 22 March, 18:00

Suceava , România

Thu, 22 March, 18:00 Suceava , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Upgrade Suceava și InBusiness vă invită la conferința și cina de afaceri Self-Management cu Scott Liston și Dave Murphy din Statele Unite ale Americii.

Conferința va avea loc joi, 22 martie, ora 18.00, în sala de conferințe a Hotelului Bucovina Severin

Scott Liston este președinte al Strategic Advisory Consulting Practice of MLA Companies din Dayton, Ohio. Scott ajută antreprenorii și liderii să conecteze strategiile cu execuția. Cu o experiență de 22 de ani în poziții de conducere în Procter & Gamble, Scott poate să ne ajute cu informații valoroase legate atât de strategiile de dezvoltare ale afacerilor noastre cât și cu idei vizavi de lansarea de noi produse, divizii ...Citeste mai mult-->

Upgrade Suceava și InBusiness vă invită la conferința și cina de afaceri Self-Management cu Scott Liston și Dave Murphy din Statele Unite ale Americii.

Conferința va avea loc joi, 22 martie, ora 18.00, în sala de conferințe a Hotelului Bucovina Severin

Scott Liston este președinte al Strategic Advisory Consulting Practice of MLA Companies din Dayton, Ohio. Scott ajută antreprenorii și liderii să conecteze strategiile cu execuția. Cu o experiență de 22 de ani în poziții de conducere în Procter & Gamble, Scott poate să ne ajute cu informații valoroase legate atât de strategiile de dezvoltare ale afacerilor noastre cât și cu idei vizavi de lansarea de noi produse, divizii sau intenții de achiziții de noi companii. Tema abordată, self- management, va aduce valoare și idei practice legate de lucrul sub presiune

Dave Murphy are o experiență de 30 de ani în industria asigurărilor, unde a deținut poziții de conducere atât în vânzări, cât și în marketing, dezvoltare de produse, instruire, distribuție și recrutare. Din 2007, Dave este vicepreședinte la National Accounts, North American Company for Life and Health.

Tema abordată, Self-Management, este una dintre cele mai importante deprinderi ce țin de inteligența emoțională. Modulul conferinței nu doar ne va introduce concepte ce țin de autoadministrare, ci va fi o interacțiune practică ce ne va ajuta în dezvoltarea autocontrolului în situații dificile, sfaturi practice pentru construirea încrederii, studii de caz și discuții care vor ajuta antreprenorii să aibă succes în acest domeniu în care mulți dintre noi eșuăm: self-management în situații de criză. Vorbitorii vor include exemple reale din experiența lor profesională din Procter & Gamble și din industria asigurărilor.

Conferința are un număr limitat de locuri (100). Rezervarea unui bilet se face prin completarea formularului de la www.bit.ly/conferintasv și plata contributiei de participare, sumă ce acoperă costurile cinei business. La înscriere veți putea alege tipul de meniu dorit: pește, curcan sau meniu vegetarian. Mai jos veți găsi detalii exacte despre meniu.

Pentru plata contribuției puteți alege să achitați contravaloarea biletului online, cu un card bancar sau cash, la recepția Hotelului Bucovina sau la persoana care v-a invitat. La intrare este necesară prezentarea biletului tipărit sau varianta digitală (pe un smartphone).

Costul participării este de doar 89 de lei.

Hotel Bucovina Severin | Str. Ana Ipătescu nr.5, Suceava, România
sponsori sponsori

Organizator

Asociatia Alege Viata

www.prayz.ro

+40741272094

09.00-17.00