Semimaraton pentru autism Forța Albastră - 15 Aprilie - Faleza inferioară Galați, orele 9.00

Fri, 23 February, 17:00 - Sun, 15 April, 00:00

Galați , România

Fri, 23 February, 17:00 - Sun, 15 April, 00:00 Galați , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Semimaraton  pentru  autism Forța  Albastră

15 Aprilie 2018  - Faleza inferioară Galați, orele 9.00

 

REGULAMENT

1. Generalităţi

1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul “Semimaraton pentru autism Forța Albastră”.
1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Și noi suntem copiii voștri!
1.3. Participarea la cursele din cadrul Semimaraton pentru autism Forța Albastră este deschisă tuturor, cu condiția respectării condițiilor impuse de organizator.
1.4. Înscrierea participanţilor se face prin înregistrare online prin intermediul aplicației Kompostor sau  telefonic la numărul: 0754850603
1.5. Prin achiziționarea biletului vă exprimați în mod automat acordul asupra termenilor și condițiilor din descrierea acestui Regulament și vă asumați pe propria răspundere :

- ...Citeste mai mult-->

Semimaraton  pentru  autism Forța  Albastră

15 Aprilie 2018  - Faleza inferioară Galați, orele 9.00

 

REGULAMENT

1. Generalităţi

1.1. Acest regulament se aplică participanţilor la evenimentul “Semimaraton pentru autism Forța Albastră”.
1.2. Organizatorul evenimentului este Asociația Și noi suntem copiii voștri!
1.3. Participarea la cursele din cadrul Semimaraton pentru autism Forța Albastră este deschisă tuturor, cu condiția respectării condițiilor impuse de organizator.
1.4. Înscrierea participanţilor se face prin înregistrare online prin intermediul aplicației Kompostor sau  telefonic la numărul: 0754850603
1.5. Prin achiziționarea biletului vă exprimați în mod automat acordul asupra termenilor și condițiilor din descrierea acestui Regulament și vă asumați pe propria răspundere :

- declară că acceptă şi înţelege termenii şi condiţiile de participare la Semimaratonul pentru autism  Forța Albastră precum şi regulamentul evenimentului
- îşi dă acordul ca imaginea sa sau alte date publice precum rezultatele obţinute, clasamente, să fie folosite în materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afişe, filme, interviuri etc. in mod gratuit şi necenzurat;
1.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la cursă, din motive obiective conforme cu acest regulament, a vreunui participant;
1.7. Competiția se desfășoară în data de  15 aprilie 2018
1.8. Înscrierile se fac în limita a 600 de locuri.
1.9. Traseul competiției : Semimaraton pentru autism Forța Albastră se va desfășura pe malul Dunării, pe suprafața falezei inferioare. Punctul de START & FINISH va fi anunțat cu cel puțin o săptămână înainte de ziua evenimentului pe pagina oficială a organizatorului: Asociația și noi suntem copiii voștri!

2. Obligaţiile participanţilor

2.1. Fiecare participant la Semimaratonul pentru autism Forța Albastră se angajează în cursa aleasă pe proprie răspundere, în deplină cunoştinţă a capacității de a participa la eveniment, a stării de sănătate fizică şi mentală.
2.2. Este recomandat ca participanţii să dispună de asigurare în caz de accidente valabilă pentru competiții sportive.
2.3. Fiecare participant este responsabil pentru propria securitate şi siguranţă.
Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii şi personalul care participă la organizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de rănire, deces sau pagube de orice natură care pot surveni în timpul sau ca urmare a desfăşurării evenimentului.
2.4. Participanţii au obligaţia de a asculta şi de a respecta indicaţiile / instrucţiunile organizatorului şi ale personalului de concurs.
2.5. Organizatorul poate interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant dacă acesta se prezintă în stare de ebrietate sau este sub efectul substanţelor halucinogene, de slăbiciune sau epuizare fizică sau psihică.

3. Taxa de participare

3.1. Taxa de participare înseamna o donație sugerată pentru fiecare probă.

4. Kitul de participant

4.1. Include numărul de concurs, accesul la punctele de alimentare
4.2. Kitul de participant trebuie ridicat de către fiecare concurent înainte de cursă, odată cu semnarea declarației pe proprie răspundere și validarea participării la eveniment. Punctul de ridicare va fi comunicat de către organizator pe site si pe pagina oficiala de facebook.
4.3. Pentru participanții din alte localități validarea se va face în ziua de 15
aprilie, orele 8:00- 9:00, în zona de start.
4.4. Fiecare participant va primi diplomă  și medalie de participare (medaliile vor fi disponibile pentru persoanele înscrise până la data de 21 martie) la Semimaratonul pentru Autism Forța Albastră. Primele 3 locuri la fiecare probă vor fi premiate cu medalii de colecție și/sau alte  recompense  materiale din partea sponsorilor. Locul 1 înseamnă câștigătorul probei de Semimaraton și implicit câștigătorul întregului eveniment, va fi premiat cu trofeul „Semimaraton pentru Autism Forța Albastră” și medalie creată în manieră unică.

5. Categorii şi clasament

5.1. Participanţii se pot înregistra la următoarele probe:
Semimaraton – 21 KM
Cross – 8,4 KM
Cursa populară – 4,2 KM
Cursa copiilor – 1 Km (4 -13 ani)

Cursa „Alerg cât pot” – participanții la această cursă nu vor putea accesa trofeul sau premii din clasamentul competiției. Această cursă urmarește popularizarea implicării în segmentul Social și promovarea alergării în spirit caritabil: liber, necondiționat.
5.2. Se fac clasamente pentru probele de semimaraton, cross și cursa populară.
5.3. Se premiază primii 3 clasaţi la fiecare dintre probele menționate.
5.4. Traseul măsoară 4,2 Km cu buclă la 2,1. Alegătorii la semimaraton vor parcurge 5 ture, cei de la cross vor alerga 2 ture, cei de la cursa populară vor alerga o singură tură. Pentru cursa copiilor se vor parcurge 500 m si intoarcere spre finish.

6. Proceduri de concurs

6.1. Numărul de concurs
Numărul de concurs trebuie montat pe partea din fata a tricoului şi trebuie să fie vizibil pe tot timpul concursului.
6.2. Startul
Startul evenimentului se va da la data de 15 aprilie, ora 9.00, faleza inferioară Galați. Localizarea zonei de start va fi publicată pe pagina oficială.
6.3 Concurenţii care se deplasează mai lent au obligația de a fi atenţi pentru a face loc celor care vin din spate, doresc şi pot să îi depășească.

7. Protecţia mediului înconjurător

7.1. Este strict interzisă aruncarea deşeurilor de orice fel, în orice loc de pe traseu, în afara celor amenajate sau la punctele de control.
7.2. Cei care nu respectă această regulă vor fi scoși din cadrul acțiunii.

8. Modificarea traseului, alte decizii privind desfăşurarea concursului

8.1. Organizatorul poate modifica oricând traseul sau poate anula/opri competiţia dacă aceasta nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă.
8.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a aduce modificări asupra informaţiilor afişate pe pagina oficială, a regulamentului sau a programului, etc. Aceste modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor cu minim 5 zile înaintea concursului, în cazul informaţiilor afișate pe pagina oficiala a organizatorului sau cel târziu la preluarea numerelor de concurs pentru informaţii privind programul cursei.

9. Condiții de participare

9.1 Participantul își asumă reponsabilitatea pentru participarea sa la cursă. Organizatorul nu poate fi responsabil pentru nici un fel de accident sau pagubă pe care alergătorul le-ar putea întâmpina în timpul competiției. Toți participanții prin achizițioanarea biletului de eveniment afirmă, își asumă și susțin declaratia prin care îsi dau acordul pe proprie raspundere că sunt apți din punct de vedere medical pentru participarea la competitie.
9.2 Minorii sunt înscriși doar de către adulți, la fel pentru ridicarea Kit-ului  și prezență la eveniment (părinte sau tutore). Prin înscrierea unui minor, adultul declară și își asumă în mod automat acordul său cu privire la termenii și condițiile acțiunii.

10. Programul zilei de 15 Aprilie 2018

7:30-8:30 depunerea declarației pe proprie răspundere semnata (pentru toti participantii) si ridicarea kiturilor (doar de către cei din afara orașului Galati, si dincolo de raza de 25km)
9:00-10.00 – organizare, anunțuri, încălzire
10.00 – startul pentru toate cursele în următoarea ordine: 21 km, 8,4 km, 4,2 km, 1 km,

10.15 – startul pentru „Alerg cât pot”
Timpul acordat fiecărei probe este:
• 3 h pentru 21 Km
• 1h și 30 min pentru 8,4 Km
• 1,20 min pentru 4,2 Km
• 30 min pentru 1 Km

Festivitatea de premiere va avea loc în zona de start/finish.

Important* opțiunea "Susțin de la distanță cauza" înseamnă o donație de 50 ron fără participare fizică în concurs. În mod simbolic donatia sugerată de 50 ron înseamna 1Km fictiv asumat prin ajutor material de către o persoană ce dorește să sprijine Asociația Si noi suntem copiii voștri.

*Evenimentul Semimaraton pentru autism Forța albastră este un eveniment umanitar cu caracter sportiv aflat la a doua ediție. Luna aprilie este considerată în întreaga lume luna conștientizării autismului, iar acțiunea Semimaraton pentru autism Forța albastră se vrea a fi aportul nostru personal al tuturor (participanți, susținători, voluntari, ambasadori, colaboratori,organizatori) pentru un plus de șansă spre acceptarea absolută în societate a persoanelor diagnosticate în spectrul autist. Un altfel de semimaraton, capabil să producă conștientizare pentru autism.

Fondurile obținute vor fi investite în proiecte dedicate copiilor diagnosticați cu autism, create de către Asociația si noi suntem copiii voștri.

Motto: "Alerg din iubire pentru tine!”

Vă mulțumim tuturor celor care veți fi alături de noi.

Cu stimă,
Echipa Asociatia si noi suntem copiii voștri.

Organizator

Asociatia si noi suntem copiii vostri

www.sinoisuntemcopiiivostri.com

0040754850603

10.00-22.00