kompostor.ro kompostor.ro

sâmbătă, 3 martie, ora 19:00

Sibiu, România

HARTA SĂLII

Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid.
Tip bilet Pret Bilete disponibile Culoare categorie
Bilet intreg 10.00 RON / Bilet Sold out
Bilet redus 5.00 RON / Bilet Sold out
SELECTIE LOCURI

Marius Petipa spunea la un moment dat cǎ a creat o companie de dans la St. Petersburg consideratǎ ca fiind cea mai bunǎ companie din lume la momentul acela. “Pǎrintele baletului clasic” a dǎruit lumii mult mai mult decȃt geniul sǎu coregrafic. A lǎsat în urmǎ o tradiţie continuatǎ pȃna în ziua de azi de balerini şi coregrafi din întreaga lume. În memoria marelui Petipa, la 200 de ani de la naştere sa, Teatrul de Balet Sibiu vǎ invitǎ la primul spectacol din 2018. Gala de Balet va reuni momente atȃt din cele mai importante balete clasice, precum Baiadera, Corsarul, Paquita, cat şi de dans contemporan. Vǎ aşteptǎm sǎ fiţi alǎturi de noi în acest an începȃnd din data de 03.03.2018 ora 19:00 la Sala Thalia.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia

Strada Cetatii Nr 33, Sibiu, România

Organizator

Teatrul de Balet Sibiu

http://sibiuballet.ro/

contact@sibiuballet.ro

+40 269 22 96 27

PUNCTE DE VÂNZARE BILETE Primaria Municipiului Sibiu Centrul de Informare Turistica Str. Samuel Brukenthal, nr. 2 Piata Mare - intrarea F Luni – Joi: 9:00 – 16:00 Vineri: 9:00 – 13:30

Detalii Organizator

Teatrul de Balet Sibiu a luat fiinţă în anul 2008, fiind constituit oficial din Corpul de Balet al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.<br /> <br /> Instituţia este condusă de Ovidiu Dragoman, numără în prezent în componenţa sa treizeci și șase de balerini, dansatori din toate colţurile lumii: Noua Zeelandă, Japonia, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Marea Britanie, Spania, Israel, Franța, Italia, Serbia, Germania şi bineînţeles România, parte dintre ei membri ai ansamblului încă din 2008.

NUMEROTARE
Categorii
Bilet intreg
10.00 RON
Bilet redus
5.00 RON
Rezervat