Dăruiește "magie" pentru "Căsuța din poveste"

Sun, 10 December, 00:00 - Sun, 31 December, 11:19

Galați , România

Sun, 10 December, 00:00 - Sun, 31 December, 11:19 Galați , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

"Căsuța din poveste" este un proiect pentru un #altfel de centru. Un loc unde fiecare poate fi ceea ce este, un loc unde timpul petrecut se numește „acasă”, un loc unde există spațiu suficient pentru fiecare: #tipic sau #diferit. Vom încerca împreună să construim în ochii lumi cea mai frumoasă declarație de iubire: „acceptarea”, „integrarea” și de ce nu... „recuperarea”. Considerăm că este greșit să spunem că un copil diagnosticat cu autism are de învățat de la ceilalți când de fapt cu certitudine și noi „ceilalți” vom învăța multe de la el. Vom învăța, vom descoperi, vom zâmbi, ne ...Citeste mai mult-->

"Căsuța din poveste" este un proiect pentru un #altfel de centru. Un loc unde fiecare poate fi ceea ce este, un loc unde timpul petrecut se numește „acasă”, un loc unde există spațiu suficient pentru fiecare: #tipic sau #diferit. Vom încerca împreună să construim în ochii lumi cea mai frumoasă declarație de iubire: „acceptarea”, „integrarea” și de ce nu... „recuperarea”. Considerăm că este greșit să spunem că un copil diagnosticat cu autism are de învățat de la ceilalți când de fapt cu certitudine și noi „ceilalți” vom învăța multe de la el. Vom învăța, vom descoperi, vom zâmbi, ne vom bucura: #împreună.
Alege să fii parte din povestea noastră. Implică-te. Dăruieste iubire, încredere, inimă bună sau incearcă să cuprinzi totul dăruind puțină #magie în acest basm.
Noi pregătim deschiderea de poveste ce va avea loc în preajma Sărbătorilor de iarnă, te vom aștepta să împodobim împreună, mari și mici, bradul cel mai frumos din lume! Vom privi îngeri și ne vom emoționa îmbrățișând suflete bune. Ce poți face tu? Alătură-te, fii personaj pozitiv în frumoasa noastră acțiune. Urmărește lista de mai jos și dacă crezi că exista ceva ce simți că poate fi și contribuția ta anunță-ne să ne bucurăm împreună.
Căutăm:
-sponsori, colaboratori, voluntari, ambasadori mari dar și juniori
-mobilier pentru depozitare cărți, jocuri, materiale activități
-mobilier bibliotecă
-articole prietenoase de decor
-un pian (pianină) 
-materiale pentru olărit
-materiale pictură (culori, pânze, pensule, șevalete)
-orice tip de rechizite
-Daruri pentru Crăciun, dulciuri, fructe, ceaiuri
-ornamente frumoase pentru Crăciun (decor brad dar si pentru interior)
-materiale sportive 
-voie bună, fețe zâmbitoare, îmbrățișări 
Asigură continuitate prin donația ta responsabilă. Oricare gest îți va fi răsplătit prin zâmbetul fericit al copiilor ce vor păși încrezători în "Căsuță din poveste".
ȘTIM CĂ SE POATE! ÎȚI MULȚUMIM! <3

Organizator

Asociatia si noi suntem copiii vostri

www.sinoisuntemcopiiivostri.com

0040754850603

10.00-22.00