Copii de zâne

Mon, 30 January, 19:00

Galați , România

Mon, 30 January, 19:00 Galați , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Ne propunem sa continuam sustinerea a cator mai multi copii si familii posibil! De data aceasta insa nu suntem singuri. Evenimentul "Copii de zâne" este dedicat exclusiv unui numar de 12 copii speciali, speciali si frumosi fiecare in modul sau. Va propunem sa cititi 12 povesti de viata accesand fiecare subpagina dedicata fiecarui copil. De ce "Copii de zâne" ? Fiecare copil va fi sustinut de o "zâna buna" sau de ce nu, de un "zân" bun, suflete minunate ce vor milita si vor imbratisa cu drag diferitul, ca atunci cand diferitul ar fi propriul lor copil. Faceti un exercitiu de ...Citeste mai mult-->

Ne propunem sa continuam sustinerea a cator mai multi copii si familii posibil! De data aceasta insa nu suntem singuri. Evenimentul "Copii de zâne" este dedicat exclusiv unui numar de 12 copii speciali, speciali si frumosi fiecare in modul sau. Va propunem sa cititi 12 povesti de viata accesand fiecare subpagina dedicata fiecarui copil. De ce "Copii de zâne" ? Fiecare copil va fi sustinut de o "zâna buna" sau de ce nu, de un "zân" bun, suflete minunate ce vor milita si vor imbratisa cu drag diferitul, ca atunci cand diferitul ar fi propriul lor copil. Faceti un exercitiu de imaginatie: "ce ai face tu daca al tau copil ar fi autist?" Probabil ai fi trist, deprimat sau poate.... probabil ai incerca din rasputeri sa schimbi lumea de dragul lui. Zânele noastre s-au intrebat si au decis: vor incerca sa schimbe lumea de dragul lor, vor incerca sa sustina si sa promoveze iubirea si acceptarea pentru copiii diferiti. Nu va fi deloc usor. Alatura-te lor si fa din gestul tau magie.
Incet incet cu determinare si incredere lucrurile se pot schimba daca primii care ne dorim asta suntem noi insine. Asadar va invitam sa ne fiti alaturi in cadrul unui eveniment unic ce va cuprinde 12 cauze nobile! Evenimentul se va concretiza in 2 etape: 1. Spectacol caritabil si Cina caritabila, ambele etape determinand strangere de fonduri pentru terapiile copiilor, terapii extrem de necesare in recuperarea lor.
Poti deasemeni sa ajuti oferindu-te voluntar, partener, sponsor, colaborator pentru buna desfasurare a actiunii sau poti sustine de la distanta donand pentru una dintre cauze sau pentru toate la un loc.
La finalul acestui superb eveniment vom dedica tuturor un calendar 2017 absolut inedit cu fiecare luna a anului exprimata in zâmbet si iubire prin imaginile copiilor si ale zânelor lor.
Ramaneti aproape de noi: va promitem emotie!

Cu respect,
Echipa Asociatia si noi suntem copii vostri!

Organizator

Asociatia si noi suntem copiii vostri

www.sinoisuntemcopiiivostri.com

0040754850603

10.00-22.00