Alpha Q Live @ Fabrica Club, Bucuresti; Invitati speciali: Breathelast

Sun, 23 October, 20:00

București , România

Sun, 23 October, 20:00 București , România

Evenimentul s-a încheiat.

Despre eveniment

Trupa sibiana Alpha Q porneste prin tara
in turneul de promovare a albumului „Parallel Universe” lansat recent. Fiind primul material audio de lungă durată al trupei, Parallel Universe conține 7 piese și a fost înregistrat, mixat și masterizat în studioul Real Sound Studio din Mediaș, de către Benedek Balint și produs de Waqas Ahmed, chitaristul trupei. Trupa se străduiește să creeze un amestec fin de melodii memorabile și riff-uri heavy reunind elemente din multe subgenuri diferite de metal. ,,Piesele ne trec prin stări diferite și sunt ca un roller coaster de emoții și trăiri intense: de la ură și furie, ...Citeste mai mult-->

Trupa sibiana Alpha Q porneste prin tara
in turneul de promovare a albumului „Parallel Universe” lansat recent. Fiind primul material audio de lungă durată al trupei, Parallel Universe conține 7 piese și a fost înregistrat, mixat și masterizat în studioul Real Sound Studio din Mediaș, de către Benedek Balint și produs de Waqas Ahmed, chitaristul trupei. Trupa se străduiește să creeze un amestec fin de melodii memorabile și riff-uri heavy reunind elemente din multe subgenuri diferite de metal. ,,Piesele ne trec prin stări diferite și sunt ca un roller coaster de emoții și trăiri intense: de la ură și furie, disperare și frică, la regret și durere până la magia iubirii necondiționate și a speranței neînfrânte. Jurnalul unei inimi frânte pus pe muzică. Pentru că muzica vindecă.”, declară MeeRah, solista trupei.
Alpha Q face parte din scena de metal underground românească de câțiva ani si a susținut un număr mare de spectacole în toată țara. Alpha Q este marea câștigătoare a concursului Posada Rock 2018. Trupa este formată din Meerah la voce, Waqas Ahmed la chitară solo, Marius Stremțan la chitară ritmică, Rareș Boroș la chitară bas, Mădălin Muntean la tobe si Maria Bojiță la clape. Albumul a fost lansat oficial pe scena din cadrul festivalului de Sibiu Sounds, un festival sibian, care promoveaza artiștii locali creatori. de muzică proprie.
Deci, fie că sunteți în căutarea unor părți clean și spațioase, cu melodii vocale bântuitoare, fie că sunteți în căutarea unor riffuri pline de greutate și refrenuri memorabile, albumul conține totul și îl puteți asculta si cumpara de pe toate platformele de muzica si streaming.
https://linktr.ee/alphaqmetal
Până la începutul lunii noiembrie Alpha Q pot fi văzuți în Deva, Sibiu, Targu
Mures, București, Timișoara , Lugoj, Craiova și Tg. Jiu.

----------------------

Breathelast este o formatie de rock / metal cu diverse influente, din Constanta - Bucuresti, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Dorinta trupei de a canta si de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza "sound" ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite, fata de ce erau obisnuiti sa livreze. Materialul "Maluri" ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia Breathelast, urmand si alte piese in RO, ca "Monstrul" , "Ascuns in pereti" si "Imi Lipsesc".

Dupa lansarea primul LP (2018), Breathelast se reinventeaza si acustic, cu un playlist ce trece atat prin piesele de materialele deja lansate, dar si prin piesele mai noi, in romana, ale trupei. Concertele acustice reprezinta un itinerariu pentru activitatea curenta a formatiei Breathelast, intr-o forma mai emotionala si mai calda, dar la fel de rock'n roll precum concertele electrice. Trupa lucreaza momentan la primul LP integral in limba romana.

Breathelast inseamna:
Adrian - bass
Mihai - voce
Hertzu - tobe
Ionut - chitara
Stefan - chitara / voce

Link uri oficiale Breathelast:

Breathelast streaming/download link:
https://breathelast.lnk.to/ThisIsBreathelast

Albume:
https://Breathelast.lnk.to/Breathelast
https://Breathelast.lnk.to/TheFlood
https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

https://bit.ly/2IcHgbr (videoclipuri oficiale Breathelast - YTB)
-----------------------------

Club Fabrica | 11 IUNIE NR 50, Bucharest, Romania, 040172, București, România

Organizator

Alpha Q Romania

https://www.alphaqmetal.com/