SUB LACUL ARGINTIU / UNDER THE SILVER LAKE

Wed, 29 May, 17:00

București , România

Wed, 29 May, 17:00 București , România

Evenimentul s-a încheiat.
Ai un cod promoțional?
Ai un cod promotional?

Despre eveniment

Cu: Sydney Sweeney, Riley Keough, Jimmi Simpson, Topher Grace, Andrew Garfield

Stabilită în Los Angeles, povestea se concentrează în jurul unui bărbat care devine obsedat de circumstanțele stranii ale crimei unui mogul miliardar și de răpirea unei tinere. Sam, un tânăr prietenos, însă fără vreun rost, devine un detectiv neașteptat, rapid implicat într-o situație complicată, în timp ce investighează dispariția misterioasă a vecinei sale de care s-a îndrăgostit. Când aceasta dispare, Sam pornește într-o călătorie bizară de-a lungul Los Angeles-ului pentru a decoda secretul din spatele dispariției ei, lucru care îl conduce în cele mai întunecoase profunzimi ale misterului, scandalului și ...Citeste mai mult-->

Cu: Sydney Sweeney, Riley Keough, Jimmi Simpson, Topher Grace, Andrew Garfield

Stabilită în Los Angeles, povestea se concentrează în jurul unui bărbat care devine obsedat de circumstanțele stranii ale crimei unui mogul miliardar și de răpirea unei tinere. Sam, un tânăr prietenos, însă fără vreun rost, devine un detectiv neașteptat, rapid implicat într-o situație complicată, în timp ce investighează dispariția misterioasă a vecinei sale de care s-a îndrăgostit. Când aceasta dispare, Sam pornește într-o călătorie bizară de-a lungul Los Angeles-ului pentru a decoda secretul din spatele dispariției ei, lucru care îl conduce în cele mai întunecoase profunzimi ale misterului, scandalului și conspirației. Pe măsură ce examinează orașul Los Angeles, căutând orice fel de indicii pe care le poate găsi, el dă peste o conspirație mai mare și mai sinistră decât își imaginase vreodată, una care implică miliardari, celebrități, mituri urbane și chiar cultura pop așa cum o știm.

 

Cinemateca Union (Sala Paul Calinescu) | Str. Ion Câmpineanu, nr.21, București, România

Organizator

Cinemateca Română - UNION

Cinema UNION cunoscută și sub numele Sala Paul Călinescu a Cinematecii Române, are 130 locuri, iar poziționarea este ultra-centrală, chiar lângă Sala Palatului. A fost deschisă în 1969. <br /> Filmele prezentate sunt atât premiere, cât și filme de cinematecă astfel încât să creeze o punte de legătură între trecut și prezent. Totodată susținem cinematografia europeană non-națională, dar și cea românească.

https://www.facebook.com/CinemaUnionBucuresti/

+4021.313.92.89